Rijst met visragout

4
25 min
Hoofdgerecht
2 sterren op basis van 3 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Zilvervliesrijst volgens gebruiksaanwijzing gaar koken. Prei in ringen snijden en wassen. Peen schrappen en in blokjes snijden. Peen in ca. 5 min. beetgaar koken. In pan margarine verhitten. Prei ca. 3 min. bakken. Bloem toevoegen en doorroeren. Soja cuisine en 400 ml water toevoegen en roeren tot een gebonden saus ontstaat. Bouillonblokje, garnalen en kabeljauw toevoegen en ca. 4 min. zachtjes verwarmen. Kabeljauw tijdens het verwarmen kleiner maken. Met zout en peper op smaak brengen. Rijst over vier borden verdelen en ragout erover verdelen. Met gekookte peen serveren.

Rijst met visragout is een recept van Albert Heijn

Dit vind je misschien ook lekker

Prei-visragout met salade
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Visragout met bladerdeeg
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Visragout met rijst en groente
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Vispasteitje met appel-wortelsalade
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Gebakken rijst met ananas
40 min Bijgerecht
Bekijk recept
Rijst met courgette en mozzarella (baby 12-18 maanden)
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Fruitige kerriegehaktballetjes met gele rijst
45 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Rijst met ballen
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept