Tuinbonen met puree en vissticks

4
35 min
Hoofdgerecht
3 sterren op basis van 4 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Kook de aardappels in een bodempje water met zout met de deksel op de pan in 20 minuten gaar. Bak in een braadpan de spekblokjes uit in hun eigen vet tot ze bruin en krokant zijn. Schep de bevroren tuinbonen en de tijm bij de spekblokjes en laat het geheel met de deksel op de pan in 10 minuten op laag vuur stoven. Verhit de olie in een koekenpan en bak de vissticks in 10 minuten op middelhoog vuur aan weerszijden krokant en bruin. Stamp de aardappels grof met een pureestamper en roer er de melk, nootmuskaat en boter door. Breng op smaak met zout en peper. Serveer de puree met de tuinbonen en de vissticks.

Tuinbonen met puree en vissticks is een recept van Albert Heijn

Dit vind je misschien ook lekker

Broodje vissticks met erwtenpuree & koolsalade
10 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Vissticks met tomaten-kokossaus
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Vissticks met aardappelwafeltjes
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Verse vissticks met citroenmayo
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Runderbraadworst met champignons
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Zalm met knolselderij-aardappelpuree
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Puree, tuinbonen en karbonade
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gegrilde ribkarbonade met tagliatelle en tuinbonen
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept