Farfalle met romige hamsaus
3
sterren op basis van
2
stem(men)
person
4
timer
20 min
restaurant
Hoofdgerecht
link
Albert Heijn
print
Ingrediƫnten
400 g farfalle (strikjespasta)
2 uien
250 g achterham
1 pak gesneden spinazie (diepvries, 450 g)
2 eetlepels olijfolie
1 bakje geroosterde pijnboompitten (50 g)
1 bakje MonChou zacht en luchtig (200 g)
Bereiding
Pasta volgens gebruiksaanwijzing koken. Uien pellen en snipperen. Ham in kleine reepjes snijden. Spinazie zachtjes in pan verwarmen. In koekenpan olie verhitten. Ui in 5 min. bruinbakken. Hamreepjes en MonChou door ui in de pan roeren. MonChou laten smelten. Saus met zout en peper op smaak brengen. Van pijnboompitten 1 el achterhouden, rest door spinazie scheppen. Met zout en peper op smaak brengen. Saus door pasta scheppen. Spinazie over midden van vier borden verdelen. Pasta eromheen scheppen. Spinazie met pijnboompitten garneren.
Farfalle met romige hamsaus is een recept van
Albert Heijn
Receptenzoeker
search
Dit vind je misschien ook lekker
Macaroni met broccoli en ham in roomsaus »
Farfalle met walnoten-hamsaus »
Spaghetti met romige hamsaus »
Pasta met romige kool-hamsaus »
Kruidige pasta met geitenkaas »
Farfalle met groene asperges en chips van ham »
Farfalle met kip en champignons »
Ovenfarfalle met zalm en prei »