Romige risotto met wortel en gorgonzola

4
25 min
Hoofdgerecht
3 sterren op basis van 5 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Uien pellen en snipperen. In braadpan helft van olie verhitten. Helft ui 1 min. bakken. Rijst 1 min. meebakken tot korrels glanzen. Zout en peper toevoegen en beetje bij beetje 1200 ml water toevoegen. Peen schoonmaken en in plakken snijden. In grote koekenpan rest van olie verhitten. Rest van ui met wortel 4 min. bakken. Pan afdekken en wortel in ca. 15 min. beetgaar stoven. Gorgonzola in stukken snijden. Peterselie fijnknippen. Room culinair en helft peterselie door risotto scheppen. Gorgonzola over peen verdelen en beetje laten smelten. Risotto over vier borden verdelen en bestrooien met rest peterselie. Wortel er voorzichtig naast scheppen.

Romige risotto met wortel en gorgonzola is een recept van Albert Heijn

Dit vind je misschien ook lekker

Hamburger met avocadosalsa en gorgonzola
35 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pasta met gerookte kip en peer
Bekijk recept
Groentepizza met gorgonzola
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Rijstsalade met geroosterde groenten
30 min - Bijgerecht
Bekijk recept

Romige rodekool met lekkerbek
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Romige champignon-pastaschotel
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Schelpjes met romige makreel
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Romige groene aspergesoep
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept