Aardappel-ansjovisschotel

4
10 min
Hoofdgerecht
3 sterren op basis van 2 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Oven op 200 °C voorverwarmen. Uien pellen en in ringen snijden. Ansjovis laten uitlekken en in stukjes snijden. Aardappels en ui in ovenschaal leggen. Ansjovisstukjes erover verdelen. Kookroom met eieren en knoflook loskloppen. Bieslook, zout en peper erdoor scheppen. Room over aardappels schenken. Schotel in midden van oven in 20 min. gaar en goudbruin laten worden. Broccoli schoonmaken en in stukjes snijden. Broccoli in ca. 8 min. beetgaar koken. Tomaat schoonmaken en in blokjes snijden. Broccoli afgieten en tomaatblokjes erdoor scheppen. Aardappel-ansjovisschotel met broccoli serveren.

Aardappel-ansjovisschotel is een recept van Albert Heijn

Dit vind je misschien ook lekker

Broccoli-ansjovisschotel
15 min Bijgerecht
Bekijk recept

Kabeljauw met Provençaalse groenten en aardappel-knoflookpuree
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
BBQ speklappen met geroosterde zoete aardappel
45 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gepofte zoete aardappel met avocado-maissalade
15 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Veloutésoepje van zoete aardappel met sint-jakobsvruchten
35 min Voorgerecht
Bekijk recept