Gnocchi met walnoten-speksaus

4
20 min
Hoofdgerecht
3 sterren op basis van 2 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Gnocchi volgens gebruiksaanwijzing koken. Courgettes schoonmaken en in stukjes snijden. In pan margarine verhitten. Courgette 3 min. zacht bakken. Met deksel op pan courgettes in 8 min. gaarstoven. Walnoten fijnhakken. Peterselie fijn knippen. In braadpan spekreepjes in 5 min. knapperig bakken. Kookroom, walnoten en grootste deel peterselie door spekreepjes roeren en zacht verhitten. Gnocchi over vier borden verdelen. Walnotensaus erop scheppen en met rest van peterselie garneren. Courgettes erbij serveren.

Gnocchi met walnoten-speksaus is een recept van Albert Heijn

Dit vind je misschien ook lekker

Spaghetti met romige kaas-speksaus
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Zwaardvissteak Met Romige Speksaus
30-60 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Bruine Bonen Met Speksaus
Langer dan 2 uur - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Bruine Bonen Met Speksaus
Langer dan 2 uur - Bijgerecht
Bekijk recept

Gnocchi met mediterrane paprikatomatenstoof
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gnocchi met sardinessaus
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gnocchi met verse salieboter
30 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gnocchi met Italiaanse kruiden en geroosterde paprika
15 min Bijgerecht
Bekijk recept