Fondue van cheddar en gruyèrekaas

4
20 min
Hoofdgerecht
2 sterren op basis van 4 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Verwarm de witte wijn en laat hierin de geraspte kaas al roerend smelten (de volgende portie kaas pas toevoegen als de vorige geheel is gesmolten). Roer de maizena los met het citroensap en 2 el water. Roer dit door de kaasfondue en laat deze 2-3 minuten doorkoken, tot hij is gebonden. Roer de gedroogde tomaat door de kaasfondue en breng op smaak met (zout en) peper. Bestrooi de fondue met bosui en zet hem op tafel op een warmhoudplaatje. Doop de stukjes bloemkool, olijven, tomaten en de soepstengels in de fondue.

Fondue van cheddar en gruyèrekaas is een recept van Albert Heijn

Dit vind je misschien ook lekker

Kip In Gruyerekaas
30-60 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gegratineerd witlof met eekhoorntjesbrood
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Provencaalse Kipschotel
30-60 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kaas-Ham taartje au gratin
Bekijk recept

Fondue Savoyarde
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kaasfondue met paddestoelen
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Geitenkaasfondue
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Hollandse kaasfondue
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept