Aardappelschotel met gevulde schnitzels

4
20 min
Hoofdgerecht
3 sterren op basis van 4 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Brie in plakken snijden. Schnitzels met peper en zout bestrooien. Helft van iedere schnitzel met brie bedekken. Schnitzel dubbelvouwen en met prikker vastzetten. Paprika schoonmaken en in blokjes snijden. Tomaten wassen. In grote wok 2 el margarine verhitten en aardappelschotel met paprika in 10 min. gaarbakken. Laatste minuut tomaten meebakken. In braadpan rest van margarine verhitten en schnitzels in 5 min. aan iedere kant bruin en gaar bakken. Aardappelschotel over vier borden verdelen en schnitzel erop leggen.

Aardappelschotel met gevulde schnitzels is een recept van Albert Heijn

Dit vind je misschien ook lekker

Schnitzel, citroen en courgette
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Vega-quesadilla
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kipschnitzel met gepofte aardappel
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Scaloppine al limone - Kalfsschnitzels met citroen
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Braadworstschotel met erwten en munt
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Aardappelschotel met gerookte makreel
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Aardappelschotel met geitenkaas
10 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Aardappelschotel met kropsla
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept