Ribeye steak met rodewijnsaus

4
25 min
Hoofdgerecht
3 sterren op basis van 2 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Verwarm de puree volgens de aanwijzingen op de verpakking. Snipper de ui. Maak de champignons schoon met keukenpapier en snijd in plakjes. Verwarm de groenten 7 min. in de magnetron (800 watt).
  • 2 Verhit de margarine in een grote koekenpan met dikke bodem en bak de biefstuk volgens de aanwijzingen op de verpakking. Schep de biefstuk uit de pan en houd onder aluminiumfolie warm. Bak in het achtergebleven vet de ui met de champignons 4 min. Blus af met de wijn. Breng op smaak met de kruiden (uit verpakking van het vlees).
  • 3 Snijd de biefstuk schuin in plakjes, verdeel over borden en schep de saus erbij. Serveer met de puree en de groenten.

Ribeye steak met rodewijnsaus is een recept van Albert Heijn

Dit vind je misschien ook lekker

Gevulde rosbief met tutti frutti
40 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Biefstuk met rodewijnsaus en ham
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Rosbief in saliesaus met appel en geroosterde groenten
45 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Picanha met rodewijnsaus en blauwe bessen
45 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Toast met gerookte ribeye en avocado
15 min Snack
Bekijk recept
Ribeye met bearnaisesaus
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gegrilde ribeye met shiitakeboter
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Julius Jaspers' ribeye van de barbecue met steaksaus
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept