Marokkaanse couscous met gehakt en witte kaas

4
20 min
Hoofdgerecht
3 sterren op basis van 3 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Komkommer wassen, in lengte halveren en in plakjes snijden. Tomaten in reepjes snijden. In braadpan 2 el olie verhitten en gehakt rul bakken. Kruidenmix (uit pak) toevoegen en geheel 5 min. zachtjes bakken. Couscous en rozijnen (uit pak) in pan doen, 400 ml kokend water erover schenken en 5 min. laten staan. Kaas in blokjes snijden. Komkommer en tomaat door couscous scheppen. Van rest van olie, azijn, suiker, zout en peper dressing roeren en door sla mengen. Couscous over vier borden verdelen. Gehaktmengsel erop scheppen en met kaas garneren. Met sla serveren.

Marokkaanse couscous met gehakt en witte kaas is een recept van Albert Heijn

Dit vind je misschien ook lekker

Couscous met gehaktsaus en witte kaas
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pompoentaartje met belegen kaas
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gemarineerde kaas
30 min Snack
Bekijk recept
Kaas-komkommersandwich
15 min
Bekijk recept

Couscous met koolraap
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Couscoussalade met kip en peterselie
35 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Marokkaanse lamsspiesjes
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Marokkaanse couscous-falafelschotel
13 min Hoofdgerecht
Bekijk recept