Courgette gevuld met zomerstamppot

2
10 min
Hoofdgerecht
3 sterren op basis van 2 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Verwarm de oven voor op 180 °C. Snijd de courgettes in de lengte doormidden en hol ze helemaal uit met een eetlepel. Verdeel de lente-uischotel met ham over de vier halve courgettes. Maal in de keukenmachine de boterhammen fijn met 3 eetlepels olijfolie en de gepelde knoflookteentjes. Verdeel dit mengsel over de courgettes en bestrooi die naar smaak met zout en peper. Vet de ovenschaal in met de rest van de olijfolie en leg de gevulde courgettes erin. Plaats de courgettes 20 minuten in de oven.

Courgette gevuld met zomerstamppot is een recept van Albert Heijn

Dit vind je misschien ook lekker

Zomerstamppot met slavinken
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Zomerstamppot met rauwe andijvie
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Zomerstamppot van spinazie en rode ui
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Zomerstamppot met snijbonen en kipspareribs
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Schnitzel, citroen en courgette
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Tomaat en courgette uit de oven
30 min Bijgerecht
Bekijk recept
Rijst met courgette en mozzarella (baby 12-18 maanden)
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kroketten van courgette met feta
35 min Voorgerecht
Bekijk recept