Roergebakken spitskool met pindasaus

4
20 min
Hoofdgerecht
3 sterren op basis van 5 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Heet water opzetten en rijst volgens gebruiksaanwijzing koken. Spitskool schoonmaken en in reepjes snijden. Peper halveren, zaadjes verwijderen en peper in ringetjes snijden. In koekenpan 2 el olie verhitten en vlees rondom bruin en gaar bakken. In wok rest van olie verhitten en peper 1 min. bakken. Spitskool toevoegen en in 7 min. roerbakken tot beetgaar. Met peper en ketjap op smaak brengen. Saus volgens gebruiksaanwijzing verwarmen. Spitskool over vier borden verdelen. Vlees erop scheppen. Met rijst en saus serveren. Lekker met kroepoek.

Roergebakken spitskool met pindasaus is een recept van Albert Heijn

Dit vind je misschien ook lekker

Salade van sojascheuten en tofu
20 min
Bekijk recept
Kokosgehaktballetjes in pindasaus met groene helden
30 min-
Bekijk recept
Kipsaté met pindasaus en geroosterde kokos
10 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Vegetarische nasi met satésaus
20 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept

Chinese lasagne met gehakt en garnalen
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kipfilet in pittige tomatensaus
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Roergebakken groenten
10 min Bijgerecht
Bekijk recept
Bami met roergebakken bloemkool
45 min Hoofdgerecht
Bekijk recept