Visspiesen met cocktailsaus

4
20 min
Hoofdgerecht
2 sterren op basis van 2 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Oven op 240 °C voorverwarmen. Vis iets laten ontdooien. Wortels in stukken snijden. Ui pellen en in stukken snijden. Paprika schoonmaken en in stukjes snijden. Aan spiesen om en om vis, ui en paprika steken. Visspiesen op bakplaat leggen en in oven in ca. 10 min. gaar en bruin bakken. Af en toe keren. Wortels in 8 min. in weinig water gaarkoken. Aardappelpuree volgens gebruiksaanwijzing bereiden. Visspiesen op bedje van aardappelpuree met worteltjes en cocktailsaus serveren.

Visspiesen met cocktailsaus is een recept van Albert Heijn

Dit vind je misschien ook lekker

Stokbrood met zuurkool en gegrilde rookworst
15 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Surimi met cocktailsaus en mango
10 min Voorgerecht
Bekijk recept
Cocktailsaus
Bijgerecht
Bekijk recept
Gepofte aardappel met garnalen
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Zalmspies met rucolasaus
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Koriander-limoenboter
55 min Bijgerecht
Bekijk recept
Indiase visspiesen met naanbrood
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gegrilde vismix
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept