Pestospaghetti met tomatensaus en witte kaas

4
25 min
Hoofdgerecht
3 sterren op basis van 3 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Ui en wortel 5 min. in olie in braadpan fruiten. Tomaten aan groenten toevoegen en geheel 10 min. afgedekt laten sudderen. Tomatensaus op smaak brengen met zout en peper. Intussen in grote pan ruim water en beetje zout aan de kook brengen en spaghetti hierin in 10-12 min. beetgaar koken. Spaghetti in vergiet laten uitlekken, overdoen in kom en mengen met pesto. Tomatensaus over vier borden verdelen. Spaghetti op saus leggen en bestrooien met kaasblokjes.

Pestospaghetti met tomatensaus en witte kaas is een recept van Albert Heijn

Dit vind je misschien ook lekker

Couscous met gehaktsaus en witte kaas
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pompoentaartje met belegen kaas
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gemarineerde kaas
30 min Snack
Bekijk recept
Kaas-komkommersandwich
15 min
Bekijk recept

Pestospaghetti met rucola en krokante ham
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pestospaghetti met gehakt en witte kaas
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pestospaghetti met tonijn en courgette
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pestospaghetti Met Gehakt En Feta
20-30 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept