Andijvie-paprikastamppot met worst

4
30 min
Hoofdgerecht
4 sterren op basis van 2 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Braadworsten 5 min. in heet water wellen. Aardappels schillen, in stukken snijden en 20 min. koken. In koekenpan 2 el margarine verhitten en braadworsten bruinbakken. Scheutje water bij braadworsten gieten, deksel op pan doen en worst in 20 min. gaarbraden. Paprika in reepjes snijden. In pan 1 el margarine verhitten en paprika 2 min. bakken. Jus volgens gebruiksaanwijzing bereiden. Melk 4 sec. in magnetron op 900 watt verwarmen. Aardappels afgieten, fijnstampen en met andijvie en paprika mengen. Met melk, zout en 2 el margarine op smaak brengen. Serveren met worst en jus.

Andijvie-paprikastamppot met worst is een recept van Albert Heijn

Dit vind je misschien ook lekker

Kip met chorizo en sinaasappel
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Braadworstschotel met erwten en munt
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gepofte aardappel met weekendtoppings
30 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Mosselen in spicy tomatensaus
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Andijvieomelet met beenham en kaas
15 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Andijviesalade met tonijn
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Franse andijviestamppot met rookworst
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Oosterse andijviestamppot
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept