Biefstukspies met bosui

2
20 min
Hoofdgerecht
3 sterren op basis van 2 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Snijd de biefstuk in blokjes van 3-4 cm. Maak in een kom een marinade van de azijn, paprikapoeder, versgemalen peper en 1 eetlepel olijfolie. Roer de blokjes vlees door de marinade en laat de smaken 10 minuten intrekken. Steek de blokjes vlees om en om met de stukken bosui aan de spiesen, druk ze iets aan en bestrijk met wat olijfolie. Verwarm de grillpan op hoog vuur tot deze goed heet is en er een lichte walm vanaf komt. Leg de biefstukspiesen erop en leg de partjes rode ui ernaast. Rooster de spiesen 4-6 minuten tot het vlees is voorzien van mooie bruine strepen en de uien zacht zijn. Keer de spiesen regelmatig. Bestrooi de spiesen met zeezout en peper en leg ze met de rode-uipartjes op twee borden. Lekker met couscous met tomaat en fijngehakte peterselie en sperziebonen.

Biefstukspies met bosui is een recept van Albert Heijn

Dit vind je misschien ook lekker

Biefstuk met cashewnoten in oestersaus
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Andijviesalade met tonijn
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Frisse salade met makreel
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Fusion rolletjes
10 min Snack
Bekijk recept

Gemarineerde biefstukspies
15 min + 3 uur marineren - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Biefstukspies met koolsalade
15 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Biefstukspies met venkelsalade en petit pains
8 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Biefstukspies met peper-rozemarijnolie
10 min Hoofdgerecht
Bekijk recept