Zeeschnitzel met honing-mosterddressing

4
20 min
Hoofdgerecht
3 sterren op basis van 2 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Aardappels schillen, wassen en met weinig zout in 20 min. gaar koken. Ei in 8 min. hard koken en laten afkoelen. In koekenpan margarine verhitten en vis 8 min. bakken. Sla schoonmaken en blad in stukjes scheuren. Ui pellen en snipperen. In kom sla, ui en dressing mengen. Ei in plakjes snijden en over sla verdelen. Saus volgens gebruiksaanwijzing bereiden. Vis met saus, aardappels en sla serveren.

Zeeschnitzel met honing-mosterddressing is een recept van Albert Heijn

Dit vind je misschien ook lekker

Franse salade niçoise
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Salade met cranberrypaté-toast
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Preisalade met gerookte kip
20 min Bijgerecht
Bekijk recept
New York-hamburger
12 min Hoofdgerecht
Bekijk recept