Mieschotel met spitskool en surimi

4
20 min
Hoofdgerecht
3 sterren op basis van 3 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Mie volgens gebruiksaanwijzing bereiden. Spitskool en paprika schoonmaken en in reepjes snijden. Surimi in stukjes snijden. In wok olie verhitten en groente 5 min. roerbakken. Surimi erdoor scheppen en 2 min. roerbakken. Woksaus erbij schenken en geheel door en door warm laten worden. Mie met roerbakgroenten serveren. Lekker met geraspte komkommer.

Mieschotel met spitskool en surimi is een recept van Albert Heijn

Dit vind je misschien ook lekker

Fusion rolletjes
10 min Snack
Bekijk recept
Mihoen met surimi en sojasaus
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Lauwwarme saffraanrijstsalade met rivierkreeftjes
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Surimi met cocktailsaus en mango
10 min Voorgerecht
Bekijk recept

Roerbakmie met garnalen
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Mieschotel met garnalen
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Oosterse mieschotel
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Roerbakmie met surimi
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept