Hongaarse goulashsoep

4
20 min
Hoofdgerecht
2 sterren op basis van 2 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Snipper de ui en snijd de runderlappen in stukken. Verhit de olie in een soeppan en fruit hierin de ui 3 min. Voeg de vleesblokjes toe en bak in 5 min. rondom bruin.
  • 2 Strooi het paprikapoeder over het vlees en bak 1 min. mee. Voeg de tomatenblokjes met vocht en het water toe. Verkruimel de bouillontabletten erboven en breng het vocht aan de kook. Laat de soep met deksel op de pan op laag vuur 1 uur zachtjes koken.
  • 3 Snijd ondertussen de paprika in reepjes. Schil de aardappels en snijd ze in blokjes. Voeg de paprikareepjes en aardappelblokjes toe en laat de soep nog 30 min. zachtjes koken. Breng op smaak met peper en zout. Verdeel de soep over diepe borden of grote kommen.

Hongaarse goulashsoep is een recept van Albert Heijn

Dit vind je misschien ook lekker

Goulashsoep
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Goulashsoep
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Orientaalse-Saus
10-20 min - Voorgerecht
Bekijk recept
Oostenrijkse goulashsoep
0 min
Bekijk recept

Gevulde Hongaarse paprikasoep
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Hongaarse kipgoulash
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Abrikozen-banaanspringroll met vanille-citroengrassaus
2 uur- Nagerecht
Bekijk recept
Pasta op Hongaarse wijze
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept