Lauwwarme couscoussalade

4
20 min
Hoofdgerecht
3 sterren op basis van 4 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Snijd de tomaten in blokjes. Snipper de uien. Wel de couscous volgens de gebruiksaanwijzing.
  • 2 Verhit de olie in de pan en bak de vegetarische ham in 4 min. rul. Bak de laatste 2 min. ui mee.
  • 3 Meng de couscous met de tomatenketchup, tomaat, gehakt, ui en kaneelpoeder. Schep de rucola door de lauwwarme couscous en garneer met kaasblokjes.

Lauwwarme couscoussalade is een recept van Albert Heijn

Dit vind je misschien ook lekker

Couscoussalade met tonijn
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Couscous met koolraap
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Taboulé van de kapitein
20 min Voorgerecht
Bekijk recept
Couscoussalade met kip en peterselie
35 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Scampi met hummus en lauwwarme sesamvinaigrette
40 min Voorgerecht
Bekijk recept
Lauwwarme posteleinsalade
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Beenhamtosti met koolsalade
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Lauwwarme couscous met groenten en kruidenricotta
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept