Pasta met bloemkool, ansjovis en kaas

4
30 min
Hoofdgerecht
3 sterren op basis van 3 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Ansjovisfilets boven wok afgieten en dan in stukjes snijden. Ansjovis en olijfolie aan olie in wok toevoegen. Olie verhitten en ansjovis al roerend laten 'smelten'. Knoflook toevoegen en even zachtjes meebakken. Bloemkool erdoor scheppen en 2-3 min. meebakken. Tijm en 100 ml water toevoegen en afgedekt 15-20 min. laten stoven, tot bloemkool beetgaar is. Eventueel tussentijds wat extra water erbij schenken. Pasta beetgaar koken volgens aanwijzing op verpakking. Pasta afgieten en met peterselie door bloemkool scheppen. Gerecht nog kort verwarmen, op smaak brengen met zout en peper en in vier diepe borden scheppen. Kaas erover strooien en eventueel beetje olijfolie erover druppelen. Lekker met veldsla.

Pasta met bloemkool, ansjovis en kaas is een recept van Albert Heijn

Dit vind je misschien ook lekker

Couscous met gehaktsaus en witte kaas
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pompoentaartje met belegen kaas
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gemarineerde kaas
30 min Snack
Bekijk recept
Kaas-komkommersandwich
15 min
Bekijk recept

Kruidige pasta met geitenkaas
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pittige pasta met salami
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pasta met rode zalm
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pasta met tomaten-vissaus
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept