Gevulde varkensschnitzels met spruitjes

4
25 min
Hoofdgerecht
3 sterren op basis van 3 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Appel schillen, klokhuis verwijderen en in lange reepjes snijden. Schnitzels uitspreiden en bestrooien met peper. Schnitzels besmeren met roomkaas en beleggen met helft van appelreepjes. Schnitzels oprollen en vastzetten met prikker. In koekenpan boter verhitten en schnitzelrolletjes rondom bruin bakken. Op laag vuur schnitzels in ca. 15 min. gaar laten worden, regelmatig keren. Spruitjes in water met zout in ca. 8 min. beetgaar koken. Aardappelpuree volgens gebruiksaanwijzing verwarmen. Schnitzels uit pan nemen en warmhouden. Aan bakvet rest van appel toevoegen en 1 min. meebakken. Zakje jus en 250 ml water toevoegen. Geheel goed losroeren en aan de kook brengen. Schnitzels serveren met jus, spruitjes en aardappelpuree.

Gevulde varkensschnitzels met spruitjes is een recept van Albert Heijn

Dit vind je misschien ook lekker

Hollandse spruiten uit de koekenpan
20 min-
Bekijk recept
Spruitjes met ham
20 min Bijgerecht
Bekijk recept
Fettuccine met spruitjes en kip
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Indiase kipcurry met spruitjes
20 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept

Sinterklaasrecept Gevulde Speculaas
30-60 min -
Bekijk recept
Gevulde Reuze Champignons Op Groentepuree
20-30 min - Voorgerecht
Bekijk recept
Gevulde Portabello
20-30 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gevulde Portabello
20-30 min - Voorgerecht
Bekijk recept