Hartige taart met broccoli en seizoenenpeper

4
15 min
Hoofdgerecht
2 sterren op basis van 3 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Verwarm de oven voor op 200 °C. Laat het bladerdeeg ontdooien. Verdeel de broccoli in roosjes en snijd de steel in stukjes. Kook de broccoli in 5 min. beetgaar en laat goed uitlekken.
  • 2 Bekleed de taartvorm met bladerdeeg en prik de bodem in met een vork. Verdeel de broccoli en hamblokjes over de bodem.
  • 3 Meng de roomkaas met de gekleurde peper. Klop de eieren met de roomkaas los en schenk over het broccolimengsel. Strooi de kaas over de taart. Bak de taart in het midden van de oven in ca. 35 min. gaar.
  • 4 Meng de sla met de dressing. Serveer de taart met de salade.

Hartige taart met broccoli en seizoenenpeper is een recept van Albert Heijn

Dit vind je misschien ook lekker

Roerei plus
10 min Lunchgerecht
Bekijk recept
Jakobsschelpen met groentjes en citrusparfum
35 min Voorgerecht
Bekijk recept
Gegrilde entrecote met bieslook-rode-uiboter
20 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gepeperde zeewolf met rozemarijnboter
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Hartige broodtaartjes
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Groentequiche
10 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Hartige appelbollen
35 min Voorgerecht
Bekijk recept
Hartige taart met gerookte kip en paprika
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept