Zuurkool met gevulde hotdogs
3
sterren op basis van
5
stem(men)
person
4
timer
20 min
restaurant
Hoofdgerecht
link
Albert Heijn
print
Ingrediƫnten
1 zak aardappelpuree (diepvries, 750 g)
750 g wijnzuurkool
4 jeneverbessen
1 pot hotdogs (American style, 540 g)
100 g belegen kaas (plat stukje)
8 plakjes gerookt ontbijtspek
Bereiding
Grill op hoogste stand voorverwarmen. Puree volgens gebruiksaanwijzing verwarmen. Zuurkool met jeneverbessen zachtjes verwarmen. Hotdogs laten uitlekken. Kaas in reepjes snijden. Hotdogs in lengte gedeeltelijk insnijden. Kaas in inkeping leggen en hotdogs omwikkelen met plakje spek. Hotdogs in 5 min. onder grill warm laten worden. Zuurkool laten uitlekken en jeneverbessen verwijderen. Hotdogs met zuurkool en puree serveren.
Zuurkool met gevulde hotdogs is een recept van
Albert Heijn
Receptenzoeker
search
Dit vind je misschien ook lekker
Snelle erwtensoep met hotdogs »
Luxe hotdogs met zuurkool »
Hotdogs met uien-bietencompote en zure room »
Kapucijnerschotel »
Zuurkoolschotel met wortel en rozijnen »
Zuurkoolgoulash »
Braadworst & cranberryzuurkool »
Zuurkoolquiche »