Stevige boerenkoolstamppot

4
30 min
Hoofdgerecht
3 sterren op basis van 5 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Aardappels schillen en in stukken snijden. Aardappels met boerenkool in 20 min. gaar koken. Rookworst volgens gebruiksaanwijzing verwarmen. Ui pellen en snipperen. In steelpan boter lichtbruin laten worden en ui fruiten. Inhoud zakje jus en 250 ml water toevoegen en al roerend met garde aan de kook laten komen. Mosterd erdoor roeren. Melk verwarmen. Aardappels met groenten en melk door elkaar stampen. Met zout en peper op smaak brengen. Stamppot met worst en jus serveren.

Stevige boerenkoolstamppot is een recept van Albert Heijn

Dit vind je misschien ook lekker

Traditionele boerenkoolstamppot
30 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Klassieke boerenkoolstamppot
40 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Verstopte gehaktballetjes met boerenkool
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pittige boerenkoolstamppot
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Kroketten van courgette met feta
35 min Voorgerecht
Bekijk recept
Braambessenmousse met violettesnoepjes
15 min Nagerecht
Bekijk recept
Pittige courgettechutney
20 min Bijgerecht
Bekijk recept
Stevige ham-kaas tosti
- 10 min- Lunchgerecht
Bekijk recept