Pompoenschotel met geitenkaas

4
50 min
Hoofdgerecht
2 sterren op basis van 3 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Schil de pompoen, verwijder de pitten en zaadlijsten en snijd het vruchtvlees in blokjes. Snijd de courgette in grove stukken. Snijd de knoflook fijn en snipper de ui. Fruit in een pan met dikke bodem de ui en knoflook 1 min. in olie.
  • 2 Laat de kikkererwten uitlekken. Voeg de pompoen, courgette, kikkererwten, tomatenblokjes, komijn, cayennepeper en kaneelstokje toe.
  • 3 Schep het geheel goed om. Voeg zout en peper naar smaak toe. Laat het gerecht met deksel op de pan zacht stoven tot de pompoen zacht is; schep af en toe om. Schep het gerecht in een schaal. Verbrokkel de geitenkaas en strooi over het gerecht.

Pompoenschotel met geitenkaas is een recept van Albert Heijn

Dit vind je misschien ook lekker

Kruidige pasta met geitenkaas
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Koud avocadosoepje met geitenkaas
10 min Voorgerecht
Bekijk recept
Koolrabitaartje met geitenkaas en appel
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Zomersalade met Hollandse geitenkaas
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Pompoenschotel Met Geitenkaas
20-30 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pompoenschotel Met Zwarte Bonen
30-60 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pompoenschotel Met Lamsgehakt En Feta
30-60 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Lamsvlees Pompoenschotel Met Couscous
20-30 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept