Fish and chips

4
20 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Oven voorverwarmen op 175°C. Aardappels op met bakpapier beklede bakplaat leggen en omscheppen met 2 el olie en paprikapoeder. Aardappels in oven in 60-75 min. gaarbakken, af en toe omscheppen. Kool mengen met appel, halvanaise en yoghurt en op smaak brengen met kerriepoeder, zout en peper. Ei loskloppen met zout en peper. Kabeljauwrepen achtereenvolgens door ei en paneermeel wentelen. In koekenpan rest van olie verhitten. Vis in 6-8 min. gaar en goudbruin bakken, halverwege keren. Vis laten uitlekken op keukenpapier. Visrepen serveren met gebakken aardappels en koolsalade.

Fish and chips is een recept van Albert Heijn

Dit vind je misschien ook lekker

Pascale Naessens' parmezaanchips met zaadjes
5 min Snack
Bekijk recept
Surinaamse snacks
25 min - Bijgerecht
Bekijk recept
Farfalle met groene asperges en chips van ham
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Krabschuitjes
10 min Snack
Bekijk recept

Kipreepjes met groene curry
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Noedels met citroenkruid
20 min Voorgerecht
Bekijk recept
Gekruid varkensgehakt in slablad
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Aardappelcurry met kokosmelk
35 min Bijgerecht
Bekijk recept