Vegetarische andijvie-kerriestamppot

4
30 min
Hoofdgerecht
3 sterren op basis van 2 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Aardappels schillen, wassen, in kleine stukken snijden en in 20 min. gaar koken. Ui pellen en snipperen. Champignons in plakjes snijden. In braadpan boter verhitten. Ui en kerriepoeder 3 min. fruiten. Balletjes toevoegen en 3 min. meebakken. Champignons toevoegen en 5 min. bakken. Melk verwarmen. Van aardappels met melk puree maken. Andijvie erdoor roeren en goed doorwarmen. Stamppot met zout en peper op smaak brengen en met balletjes en champignons serveren.

Vegetarische andijvie-kerriestamppot is een recept van Albert Heijn

Dit vind je misschien ook lekker

Kerriestamppot met hamburgers
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Zuurkoolschotel met wortel en rozijnen
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Vegaworstjes met rodekool & appel
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Aardappel-bietenrösti met vega-kipragout
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Vegetarische balletjes met rodekool
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept