Gemarineerde varkenshaas met chilidip

4
10 min
Bijgerecht
3 sterren op basis van 5 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 In schaal marinade roeren van knoflook, korianderzaad, 1/2 el limoensap en ketjap. Vleesblokjes minstens 30 min. marineren. In kom chilisaus mengen met vissaus, sesamzaad en rest van limoensap. Vlees uit marinade nemen en droogdeppen. Aan tafel telkens een blokje vlees aan fonduevork steken en in hete olie in 2-3 min. goudbruin en gaar bakken. Stukjes varkenshaas in chilisaus dopen.

Gemarineerde varkenshaas met chilidip is een recept van Albert Heijn

Dit vind je misschien ook lekker

Tortillawraps met adukibonen, avocadomascarpone en tomaat
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Rijstrolletjes met chilidip
20 min
Bekijk recept
Gember-chilidip
5 min Bijgerecht
Bekijk recept
Sweet-chilidip
10 min Voorgerecht
Bekijk recept

Salade van zeevruchten en zeeaster
10 min Bijgerecht
Bekijk recept
Kipsaté met komkommer-wortelsalade
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gemarineerde kaas
30 min Snack
Bekijk recept
Kreeft met gemarineerde venkel, sinaasappel en dille
Hoofdgerecht
Bekijk recept