Varkenshaas met citroen-roomsaus
2
sterren op basis van
5
stem(men)
person
4
timer
20 min
restaurant
Hoofdgerecht
link
Albert Heijn
print
Ingrediƫnten
2 courgettes
2 varkenshaasjes (ca. 450 g)
3 sjalotten
1 duopak aardappelschijfjes (700 g)
4 eetlepels boter of margarine
6 eetlepels citroensap (flesje a 115 ml)
1 pakje verse roomkaas met kruiden (125 g)
Bereiding
Courgettes schoonmaken en in blokjes snijden. Varkenshaas in plakjes snijden en met peper bestrooien. Sjalotten pellen en in ringen snijden. Courgette in 5 min. beetgaar koken. Aardappelschijfjes in weinig water in 5 min. gaar koken. In koekenpan boter verhitten. Varkenshaasplakjes in 2 min. bruinbakken, halverwege keren. Sjalotten toevoegen en 1 min. meebakken. Varkenshaas uit pan scheppen en warmhouden onder aluminiumfolie. Bij bakvet 1 el water en citroensap schenken en aanbaksels losroeren. Roomkaas door jus roeren en laten smelten. Saus met zout en peper op smaak brengen. Varkenshaas met saus, courgette en aardappeltjes serveren.
Varkenshaas met citroen-roomsaus is een recept van
Albert Heijn
Receptenzoeker
search
Dit vind je misschien ook lekker
Volkorenpasta met spinazie-roomsaus »
Gerookte zalm met sla en dilleroomsaus »
Pasta met courgette roomsaus »
Tagliatelle met mosselen en citroengras-roomsaus »
Paella »
Zoetzuur varkensvlees met sesam-radijs »
Varkenshaas met cranberry-appelsaus »
Varkenshaas met frambozensaus »