Aardappel-wortelgratin met gebakken vis

4
30 min
Hoofdgerecht
3 sterren op basis van 3 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Oven voorverwarmen op 200 °C. Worteltjes 3 min. zacht koken en afgieten. Ui pellen en snipperen. Ui, worteltjes en krieltjes in ovenschaal door elkaar scheppen. Finesse er overschenken en met kaas en bieslook bestrooien. Schotel in midden van oven in 25 min. gaar en goudbruin laten worden. Na 20 min. in koekenpan boter verhitten. Visschnitzels in 6 min. gaar en goudbruin bakken, halverwege keren. Schotel met visschnitzels serveren.

Aardappel-wortelgratin met gebakken vis is een recept van Albert Heijn

Dit vind je misschien ook lekker

Volkoren rijst met vis
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Groentenschotel met vis
Bekijk recept
Gegrilde vis met venkel
40 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gebakken vis met honingworteltjes
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Kabeljauw met Provençaalse groenten en aardappel-knoflookpuree
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
BBQ speklappen met geroosterde zoete aardappel
45 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gepofte zoete aardappel met avocado-maissalade
15 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Veloutésoepje van zoete aardappel met sint-jakobsvruchten
35 min Voorgerecht
Bekijk recept