Kabeljauwburger met mosterdmayonaise

4
30 min
Hoofdgerecht
3 sterren op basis van 5 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Oven voorverwarmen op 225° C en frites volgens gebruiksaanwijzing bakken. Worteltjes in 10 min. beetgaar koken. In koekenpan boter verhitten en kabeljauwburgers 12 min. bakken. Peterselie fijnknippen. Mayonaise, mosterd en kappertjes door elkaar roeren. Worteltjes met zout en een mespuntje suiker op smaak brengen en met peterselie omschudden. Visburgers met mosterdmayonaise, frites en worteltjes serveren.

Kabeljauwburger met mosterdmayonaise is een recept van Albert Heijn

Dit vind je misschien ook lekker

Volkorensandwich met gerookte kip, mosterdmayonaise en spek
15 min
Bekijk recept
Fish & chips
35 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Krokant gefrituurde asperges
1uur- Voorgerecht
Bekijk recept
Zalmburger met limoen en dille
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Kabeljauwburger met andijvie-tomaatstamp
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kabeljauwburger met mangochutney
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kabeljauwburger met zuurkool
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kabeljauwburger met citroenboontjes
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept