Pasteitjes met zalmragout

4
25 min
Hoofdgerecht
3 sterren op basis van 3 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Oven op 160 °C voorverwarmen. Sperziebonen schoonmaken en in 8 min. beetgaar koken. Deksels van pasteibakjes lossnijden en pasteitjes in oven volgens gebruiksaanwijzing verwarmen. Prei schoonmaken en in zeer dunne ringetjes snijden. Zalm laten uitlekken, graatjes en velletjes verwijderen en met vork zalm losmaken. In sauspan boter smelten. Bloem erdoor roeren en al roerende nog 1 min. zachtjes bakken. Visfond erbij schenken en blijven roeren tot gladde saus ontstaat. Roomkaas toevoegen en mengen. Zalm en prei erdoor scheppen. Ragout met zout en peper op smaak brengen. Pasteibakjes over vier borden verdelen, ragout erin en erover scheppen en afdekken met dekseltjes. Met sperziebonen serveren.

Pasteitjes met zalmragout is een recept van Albert Heijn

Dit vind je misschien ook lekker

Romige zalmragout
30 min-
Bekijk recept
Bol zalmragout
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Champignons Gevuld Met Zalmragout
30-60 min -
Bekijk recept
Zalmragout
20-30 min -
Bekijk recept

Bladerdeegpasteitjes met cantharellen en krab
20 min Voorgerecht
Bekijk recept
Britse gehaktpasteitjes met pastinaak
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Paddenstoelenpasteitje
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Roompasteitjes
35 min Nagerecht
Bekijk recept