Varkensfiletlapjes met roomsaus

4
15 min
Hoofdgerecht
2 sterren op basis van 3 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 In koekenpan helft van boter verhitten en varkensfiletlapjes in ca. 5 min. per kant op matig vuur gaarbakken. Intussen in andere koekenpan rest van boter verhitten en minikrieltjes ca. 6 min. op matig vuur bakken tot ze goudbruin zijn. Roomkaas en 100 ml water door bakvet van vlees roeren op laag vuur al roerend laten smelten. Rauwkost met limoendressing omscheppen. Varkensfiletlapjes met roomsaus, gebakken minikrieltjes en rauwkostsalade serveren.

Varkensfiletlapjes met roomsaus is een recept van Albert Heijn

Dit vind je misschien ook lekker

Varkenshaas met citroen-roomsaus
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Volkorenpasta met spinazie-roomsaus
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gerookte zalm met sla en dilleroomsaus
20 min Voorgerecht
Bekijk recept
Pasta met courgette roomsaus
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Gestoofde varkenslapjes met olijven, sperziebonen en tomaat
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Varkensfiletlapje met cranberrycompote
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Varkensfiletrolletjes
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gevulde filetlapjes met munt en limoen
35 min Hoofdgerecht
Bekijk recept