Mediterraan stoofvlees

4
15 min
Hoofdgerecht
2 sterren op basis van 2 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Oven voorverwarmen op 175 °C. Runderlappen met peper bestrooien. In ovenschaal stukken vlees en olie door elkaar scheppen. Schaal afdekken en vlees in midden van oven in ca. 45 min. bruinbakken. Ovenschaal voorzichtig uit oven nemen en vlees met knoflook, kruiden, bouillontablet en zout op smaak brengen. Wijn langs rand van schaal erbij schenken. Vlees afgedekt nog ca. 1 uur en 30 min. in midden van oven gaarstoven. Oventemperatuur verhogen naar 200 °C. Sjalot, courgette, tomaat en pesto door runderlappen scheppen en schotel onafgedekt nog ca. 30 min. in midden van oven bakken, tot groenten gaar zijn. Halverwege geheel omscheppen. Lekker met pasta, rucolasla en grana padano (kaas).

Mediterraan stoofvlees is een recept van Albert Heijn

Dit vind je misschien ook lekker

Sappig Italiaans stoofvlees
20 min-
Bekijk recept
Griekse stoofschotel
Bekijk recept
Klassiek stoofvlees met rode wijn
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kruidig stoofvlees met rodewijnboter
115 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept

Mediterraan meergranenbrood
10 min Snack
Bekijk recept
Gevulde tomaten met mediterrane filets
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Mediterraan stoofvlees met pesto
115 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Vegetarische filets met groene pepersalsa
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept