Rundvleesreepjes met romige peperpasta

4
20 min
Hoofdgerecht
3 sterren op basis van 4 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Ui fijnsnipperen. Champignons schoonvegen en in kwarten snijden. Paprika wassen en in dunne reepjes snijden. Peterselie fijnsnijden. Farfalle volgens gebruiksaanwijzing beetgaar koken. In wok olie verhitten en runderreepjes 3 min. roerbakken. Ui en champignons toevoegen en meebakken. Laatste moment paprika erdoor scheppen (enkele reepjes bewaren). Roomkaas mengen met gekleurde peper naar smaak en door farfalle scheppen. Pasta over vier borden verdelen. Vlees met groenten ernaast serveren. Gerecht met peterselie en rest van paprika bestrooien.

Rundvleesreepjes met romige peperpasta is een recept van Albert Heijn

Dit vind je misschien ook lekker

Reepjes varkensvlees in pittige saus
55 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Argentijnse garnalenlollies
30 min-
Bekijk recept
Guacamole met rode peper
10 min Bijgerecht
Bekijk recept
Rundvleesreepjes Met Romige Peperpasta
20-30 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept

Frisse rucolasalade met runderreepjes
10 min- Bijgerecht
Bekijk recept
Rundvleesreepjes in zwarte bonensaus
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Rundvleescurry met kokosboontjes
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Geroerbakte rundvleesreepjes met uien
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept