Romig visstoofpotje

4
20 min
Hoofdgerecht
3 sterren op basis van 5 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Scholfilet in repen snijden, koolvisfilet in blokjes. In hapjespan boter smelten en prei 5 min. zachtjes bakken. Peultjes 1 min. meebakken. Wijn en koksroom toevoegen en aan de kook brengen. Kruiden, citroensap en zout en peper naar smaak toevoegen. Vis met zout en peper bestrooien en door groentesaus scheppen. Op laag vuur 8 min. stoven, mosselvlees toevoegen en gerecht nog 2 min. verwarmen. Lekker met stevige pastasoorten, zoals penne, macaroni of tagliatelle.

Romig visstoofpotje is een recept van Albert Heijn

Dit vind je misschien ook lekker

Visstoofpotje met rijst
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Visstoofpotje met venkel en aardappelen
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Visstoofpotje
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Provençaals visstoofpotje
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Crema catalana
40 min Nagerecht
Bekijk recept
Forel met kruidenvulling
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Frites met zuurvlees
2 uur- Hoofdgerecht
Bekijk recept
BBQ aardappelspies
50 min Bijgerecht
Bekijk recept