Biefstuk met mosterdsaus en frites

1persoon
15 min
Hoofdgerecht
3 sterren op basis van 7 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Tomaten halveren, zaadjes verwijderen en vruchtvlees in stukjes snijden. Tomaat en dressing door veldsla mengen. Biefstuk bestrooien met peper. In koekenpan met boter in 2-3 min. per kant bruin en vanbinnen rosé bakken. Magnetronfrites volgens gebruiksaanwijzing bereiden. Biefstuk op warm bord leggen (onder aluminiumfolie). Mosterd, 1 el water en crème fraîche door bakvet roeren en 1 min. verwarmen. Op smaak brengen met zout en peper. Salade, frites en biefstuk met saus serveren.

Biefstuk met mosterdsaus en frites is een recept van Albert Heijn

Dit vind je misschien ook lekker

Frites met zuurvlees
2 uur- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Shoarma met paprika en frites
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Asperges met gerookte heilbot
1 uur- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gebakken schol met vers fruit
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

'Watervalrundvlees': Biefstuk met limoen-sjalotdressing
35 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Biefstuk met cashewnoten in oestersaus
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
broodjes biefstuk uit Portugal
Bekijk recept
Geroerbakte biefstuk met bimi en noedels
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept