Biefstuk met mosterdsaus en frites
3
sterren op basis van
7
stem(men)
person
1persoon
timer
15 min
restaurant
Hoofdgerecht
link
Albert Heijn
print
Ingrediënten
2 kleine tomaten
2 eetlepels sladressing naturel
1/2 zak veldsla (a 75 g)
1 biefstuk (op kamertemperatuur)
25 g boter
1 bakje magnetronfrites (naturel (125 g))
1/2 eetlepel grove mosterd
1/2 bekertje crème fraîche (evt. halfvet, a 125 ml)
Bereiding
Tomaten halveren, zaadjes verwijderen en vruchtvlees in stukjes snijden. Tomaat en dressing door veldsla mengen. Biefstuk bestrooien met peper. In koekenpan met boter in 2-3 min. per kant bruin en vanbinnen rosé bakken. Magnetronfrites volgens gebruiksaanwijzing bereiden. Biefstuk op warm bord leggen (onder aluminiumfolie). Mosterd, 1 el water en crème fraîche door bakvet roeren en 1 min. verwarmen. Op smaak brengen met zout en peper. Salade, frites en biefstuk met saus serveren.
Biefstuk met mosterdsaus en frites is een recept van
Albert Heijn
Receptenzoeker
search
Dit vind je misschien ook lekker
Frites met zuurvlees »
Shoarma met paprika en frites »
Asperges met gerookte heilbot »
Gebakken schol met vers fruit »
'Watervalrundvlees': Biefstuk met limoen-sjalotdressing »
Biefstuk met cashewnoten in oestersaus »
broodjes biefstuk uit Portugal »
Geroerbakte biefstuk met bimi en noedels »