Stevige andijviestamppot

4
30 min
Hoofdgerecht
3 sterren op basis van 2 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Aardappels schillen, in vier stukken snijden, wassen en in ca. 20 minuten gaar koken. Intussen vlees met zout en peper bestrooien. In koekenpan olie verhitten en vlees in ca. 4 minuten rondom bruin bakken. Knoflook pellen en boven vlees uitpersen. Tomatenpuree en 2 dl water toevoegen en vlees onafgedekt ca. 15 minuten stoven. Aardappels afgieten en fijnstampen met melk. Rauwe andijvie en zure room erdoor mengen. Pittig op smaak brengen met zout en peper. Stamppot serveren met varkensvlees en saus.

Stevige andijviestamppot is een recept van Albert Heijn

Dit vind je misschien ook lekker

Franse andijviestamppot met rookworst
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Oosterse andijviestamppot
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Forel uit de oven met andijviestamppot
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Midden-Oosterse andijviestamppot
35 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Kroketten van courgette met feta
35 min Voorgerecht
Bekijk recept
Braambessenmousse met violettesnoepjes
15 min Nagerecht
Bekijk recept
Pittige courgettechutney
20 min Bijgerecht
Bekijk recept
Stevige ham-kaas tosti
- 10 min- Lunchgerecht
Bekijk recept