Romige aardappelen met roodbaarsfilet

4
25 min
Hoofdgerecht
2 sterren op basis van 2 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Oven op 200 °C voorverwarmen. Bosuitjes in dikke ringen snijden. Roodbaars in 4 stukken verdelen. In ingevette ovenschaal roodbaars, tomaatjes en bosui leggen. Met zout en peper bestrooien en met olie besprenkelen. Schaal in midden van oven zetten en vis in 15 min. gaarbakken. Roomkaas mengen met gekleurde peper naar smaak. Aardappelschijfjes in 5 min. gaarkoken, afgieten en roomkaas erdoor scheppen. Aardappels met roomkaas al omscheppend 2 min. verwarmen. Sla met dressing mengen. Roodbaars met tomaatjes, romige aardappelen en salade serveren.

Romige aardappelen met roodbaarsfilet is een recept van Albert Heijn

Dit vind je misschien ook lekker

Mosterdvisschotel
10 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Visvinken met tijmkrieltjes en courgette
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kikkererwten met roodbaars in saffraanbouillon
30 min-
Bekijk recept
Roodbaars met komkommersalade
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Romige rodekool met lekkerbek
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Romige champignon-pastaschotel
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Schelpjes met romige makreel
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Romige groene aspergesoep
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept