Romige aardappelen met roodbaarsfilet

2 sterren op basis van 2 stem(men)

person 4 timer 25 min restaurant Hoofdgerecht link Albert Heijn print

Ingrediënten

Bereiding

  1. Oven op 200 °C voorverwarmen. Bosuitjes in dikke ringen snijden. Roodbaars in 4 stukken verdelen. In ingevette ovenschaal roodbaars, tomaatjes en bosui leggen. Met zout en peper bestrooien en met olie besprenkelen. Schaal in midden van oven zetten en vis in 15 min. gaarbakken. Roomkaas mengen met gekleurde peper naar smaak. Aardappelschijfjes in 5 min. gaarkoken, afgieten en roomkaas erdoor scheppen. Aardappels met roomkaas al omscheppend 2 min. verwarmen. Sla met dressing mengen. Roodbaars met tomaatjes, romige aardappelen en salade serveren.
Romige aardappelen met roodbaarsfilet is een recept van Albert Heijn

Receptenzoeker