Mosterdkip met andijviepuree

2
15 min
Hoofdgerecht
2 sterren op basis van 3 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 In diep bord paneermeel mengen met geraspte kaas, zout en peper. Kiphaasjes met mosterd bestrijken en rondom door paneermeel wentelen. In koekenpan boter verhitten en kiphaasjes in 8 min. rondom bruin en gaar bakken. Intussen in magnetron aardappelpuree volgens gebruiksaanwijzing verwarmen. In pan crème fraîche met andijvie op zacht vuur 2 min. verwarmen en warme aardappelpuree erdoor mengen. Andijviepuree over vier borden verdelen en mosterdkip erop leggen.

Mosterdkip met andijviepuree is een recept van Albert Heijn

Dit vind je misschien ook lekker


Mosterdkip
Bekijk recept
Mosterdkip met pastinaak
60 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Appel-selderstoemp met mosterdkip
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Limoen-mosterdkip
Bekijk recept