Snelle venkelstamppot met jus
3
sterren op basis van
2
stem(men)
person
4
timer
20 min
restaurant
Hoofdgerecht
link
Albert Heijn
print
Ingrediƫnten
800 g venkel
1 rode paprika
4 eetlepels boter
1 duobakje magere spekreepjes (250 g)
1 pak puree voor stamppot (224 g)
1 zakje gebonden jus naturel (29 g)
Bereiding
Venkel schoonmaken, wat venkelgroen achterhouden en knollen in stukjes snijden. Paprika schoonmaken en in blokjes snijden. In braadpan 2 el boter verhitten en spekreepjes in 5 min. knapperig bakken. Venkelblokjes en paprika 5 min. al omscheppend meebakken. Puree volgens gebruiksaanwijzing bereiden. Venkel-spekjesmengsel door puree scheppen. Rest van boter in pan bruin laten worden. Juspoeder en 300 ml water toevoegen en al roerend aan de kook brengen. Venkelgroen fijnknippen en door jus roeren. Stamppot met een kuiltje jus serveren.
Snelle venkelstamppot met jus is een recept van
Albert Heijn
Receptenzoeker
search
Dit vind je misschien ook lekker
Varkenshaas met citroen-roomsaus »
Kabeljauwvink met citroenjeneverjus »
Varkensfilet met tijm-honingmarinade »
Boerenmeisjes »
Snelle makreellasagne met Hollandse garnalen »
Snelle watermeloensalade »
Snelle risotto met groene asperges »
Snelle tapenade »