Zalmrolletjes met limoenricotta

16
10 min
Snack
3 sterren op basis van 2 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Boen de limoen schoon, rasp de groene schil eraf en pers de limoen uit. Meng de ricotta door de limoenrasp en breng op smaak met peper en zout. Spreid een stuk folie uit op een werkvlak. Leg de plakjes zalm erop in een rechthoek van ca. 20 x 16 cm. Sprenkel het limoensap erover en bestrijk de zalm voorzichtig met een dun laagje limoenricotta.
  • 2 Dek het af met de blaadjes van het basilicum. Rol de zalm vanaf lange zijde met behulp van de folie op. Wikkel de zalmrol in de folie en laat ca. 1 uur in de koelkast opstijven.
  • 3 Verwijder de folie en snijd met een scherp mes de zalmrol in plakjes van ca. 1 cm dik. Serveren in schaaltjes.

Zalmrolletjes met limoenricotta is een recept van Albert Heijn

Dit vind je misschien ook lekker

Zalmrolletjes Met Limoenricotta
Langer dan 1 uur -
Bekijk recept
Zalmrolletjes in limoenricotta
0 min
Bekijk recept
Zalmrolletjes met ricotta en basilicum
20 min
Bekijk recept

Zalmrolletjes
Snack
Bekijk recept
Snelle zalmmousse
10 min Voorgerecht
Bekijk recept
Zalmrolletjes met een salade van krieltjes en venkel
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
3 x vis voorgerecht
60 min - Voorgerecht
Bekijk recept