Lamsvlees met paddestoelensaus

4
30 min
Hoofdgerecht
3 sterren op basis van 3 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Sperziebonen schoonmaken en in 8 min. beetgaar koken. In koekenpan spekreepjes uitbakken en laten uitlekken op keukenpapier. In steelpan saus met helft van boter volgens gebruiksaanwijzing bereiden. Spekreepjes en tijm door saus roeren. In koekenpan rest van boter verhitten. Koteletjes met zout en peper bestrooien en in 5 min. van buiten bruin en vanbinnen rosé bakken. Aardappelkroketjes 4 min. op 175 ºC frituren. Koteletjes met saus, aardappelkroketjes en sperziebonen serveren.

Lamsvlees met paddestoelensaus is een recept van Albert Heijn

Dit vind je misschien ook lekker

Herfstpasta met paddestoelen
Bekijk recept
Varkenshaasmedaillons met paddestoelensaus
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Penne met paddestoelensaus
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Brussels witloof met ravioli in paddestoelensaus
0 min
Bekijk recept

Lamsboutsalade met tomaat-sojasalsa
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Lamsbout met rozemarijn
5 min Bijgerecht
Bekijk recept
Lamsstoofpot
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Marokkaanse lamsspiesjes
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept