Rodekool en zuurkool met peertjes

4
45 min
Hoofdgerecht
3 sterren op basis van 3 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 In 2 pannen elk 1 el boter verwarmen. In 1 pan rodekool en in andere pan zuurkool 25 min. zachtjes stoven. Aardappels afgedekt in 20 min. gaarkoken. Runderrookworsten in hun verpakking na 5 min. bovenop aardappels leggen en meewarmen. Stoofpeertjes met stoofvocht zachtjes opwarmen. Aardappels afgieten en even laten staan (droogstomen), paar keer omschudden. Rookworsten halveren. Rodekool en zuurkool over vier borden verdelen. Rookworst, aardappels en peertjes ernaast scheppen.

Rodekool en zuurkool met peertjes is een recept van Albert Heijn

Dit vind je misschien ook lekker

Pasta met schnitzelreepjes en kaassaus
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Stoofperen
10 min Bijgerecht
Bekijk recept
Stoofpeertjes met hangop
1uur- Nagerecht
Bekijk recept
Charlotte met chocolade, peren en rode vruchten
35 min Nagerecht
Bekijk recept

Rodekoolstamppot met rundervinken
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Vegaworstjes met rodekool & appel
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Romige rodekool met lekkerbek
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Rodekool met rozijnen
10 min Bijgerecht
Bekijk recept