Rijstevlaai met kokostopping

16
25 min
Nagerecht
4 sterren op basis van 2 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Oven voorverwarmen op 200 °C. In kom deeg bereiden van mix voor witbrood, boter en 150 ml lauw water volgens aanwijzing op verpakking. Deeg ca. 10 min. laten rijzen. In kom eieren loskloppen met kokosmelk, custardpoeder en helft van suiker. Rijstepap erdoor roeren. Aanrecht bestrooien met wat bloem en deeg uitrollen tot dunne lap met een doorsnede van ca. 32 cm. Vorm bekleden met deeg en deeg aan rand goed aandrukken, overtollig deeg langs bovenrand wegsnijden. Rijstepapmengsel erin schenken. In kom rest van suiker, kokos en kardemom door elkaar mengen. Over vlaai strooien. Vorm 1 richel onder midden in oven schuiven en rijstevlaai in ca. 35 min. goudbruin en gaar bakken. Laten afkoelen.

Rijstevlaai met kokostopping is een recept van Albert Heijn

Dit vind je misschien ook lekker


Limburgse rijstevlaai
35 min Gebak
Bekijk recept
Rijstevlaai Uit Een Cakeblik
Langer dan 1 uur - Voorgerecht
Bekijk recept
Rijstevlaai
30-60 min - Voorgerecht
Bekijk recept
Opa,s Rijstevlaai Voor 30 Cm Doosnede
30-60 min - Voorgerecht
Bekijk recept