Klassieke Zwitserse raclette

4
30 min
Bijgerecht
3 sterren op basis van 2 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Aardappels schoonboenen en in ca. 20 min. in schil gaarkoken. Aardappels afgieten, iets laten afkoelen en dan ongeschild in dikke plakken snijden. Plakken aardappel en kaas rangschikken op bord. Kom augurkjes en zilveruitjes ernaast zetten.
  • 2 Aan tafel: Plak kaas in pannetje leggen en onder grillelement laten smelten. Kwart van aardappelplakken op grillplaat kort opwarmen. Aardappelplakken naast elkaar op bord leggen, plak ham erop leggen en gesmolten kaas erop scheppen. Kaas licht bestrooien met paprikapoeder en peper. Wat augurkjes en zilveruitjes naast raclettegerecht scheppen. Ook lekker met rauwe ham erbij.

Klassieke Zwitserse raclette is een recept van Albert Heijn

Dit vind je misschien ook lekker

Quesadilla’s met groenten
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Raclette
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Cordon bleus uit de bergen
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Raclettekaas met krieltjes en knoflook
10 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept

Scones met citroenroomkaas & smoothie
15 min
Bekijk recept
Klassieke stoemp met prei wortel en boerenbraadworst
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Klassieke aardappelgratin met gruyère
70 min- Bijgerecht
Bekijk recept
Klassieke vulling (voor kip)
35 min Bijgerecht
Bekijk recept