Mosselen in currysaus

4
20 min
Hoofdgerecht
3 sterren op basis van 3 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Mosselen volgens gebruiksaanwijzing koken (zakje kruiden wordt niet gebruikt). Uien pellen, snipperen en in olie fruiten. Currysaus en kokosmelk door ui roeren en 10 min. verwarmen. Intussen mosselen uit schelpen nemen (enkele als garnering achterhouden) en door saus roeren. Sla en dressing door elkaar roeren. Mosselcurry met achtergehouden mosselen in schelp garneren en met stokbrood en salade serveren.

Mosselen in currysaus is een recept van Albert Heijn

Dit vind je misschien ook lekker

Tarly met exotische kalkoencurry
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Groene curry met garnalen
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Jasmijnrijst met pittige gele viscurry
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kormaschotel uit India
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Mosselen met mieriksworteldip
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Thaise gewokte mosselen
30 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Tagliatelle met mosselen en citroengras-roomsaus
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Soep met bier en mosselen
35 min
Bekijk recept