Tortilla's met spinazie en kikkererwten

4
20 min
Hoofdgerecht
3 sterren op basis van 3 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 In braadpan 1 el olie verhitten en gehakt rulbakken. Mix en 250 ml water toevoegen, aan de kook brengen en 10 min. zachtjes laten koken. Kaasblokjes laten uitlekken. Kikkererwten laten uitlekken en laatste 2 min. meewarmen. Knoflook pellen en snipperen. In wok rest van olie verhitten. Knoflook 1 min. bakken. Spinazie al omscheppend 2 min. bakken, bestrooien met zout en peper. Spinazie uit wok nemen, in vergiet laten uitlekken en vocht er goed uitdrukken. Tortilla's volgens gebruiksaanwijzing verwarmen. Tortilla's met spinazie, gehakt en kaasblokjes vullen, oprollen en serveren.

Tortilla's met spinazie en kikkererwten is een recept van Albert Heijn

Dit vind je misschien ook lekker

Bloemkoolcurry met ananas-amandelsalsa
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Scampi met hummus en lauwwarme sesamvinaigrette
40 min Voorgerecht
Bekijk recept
Bietenhummus
10 min Snack
Bekijk recept
Kikkererwten-paprikastoofpot
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Tortilla pesto rolletjes
Bekijk recept
Taugétortilla
30 min- Lunchgerecht
Bekijk recept
Oriëntaalse wrap
20 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Quesadilla met ossenworst
15 min Snack
Bekijk recept